Sertifikati


Sertifikati
CE znak

CE znak

PEKOM je 2015. godine postala prva firma na Balkanu, u svojoj oblasti poslovanja, koja je dobila evropski CE znak za svoje proizvode.

Šta predstavlja CE znak?

CE znakom se označavaju proizvodi koji se prodaju na teritoriji Evropske unije i ispunjavaju zahteve propisanih standarda, čime se garantuje bezbednost njihove upotrebe (uključujući bezbednosne, zdravstvene i ekološke odredbe). Da bi se neki proizvod prodavao na teritoriji Evropske unije u obavezi je da poseduje CE znak.

PEKOM kao dugogodišnji izvoznik svojih proizvoda, ispunjava zahteve Evropske direktive 2006/95/EZ od 12. Decembra 2006, kao i zahteve evropskog standarda EN61537:2007 i na taj način pruža dodatnu sigurnost i garanciju kvaliteta svojih proizvoda. Svakodnevno u našim proizvodnim pogonima vrši se kontrola kvaliteta materijala i proizvoda koji su takođe prošli obimna testiranja ovlašćenih instituta i laboratorija

TUV znak

ISO 9001

PEKOM od 2015. godine poseduje sertifikat Nemačke sertifikacione kuće TUV SUD za standard ISO 9001:2008.

Sertifikat ISO 9001:2008 označava da je firma svoje poslovanje uskladila sa zahtevima standarda i dobrom tržišnom praksom koja je usmerena na poboljšanje kvaliteta proizvoda, usluga i zadovoljstva kupaca.

Excellent znak

Excellent SME Serbia

Po izboru Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface, PEKOM d.o.o. je svrstan u uspešna i pouzdana preduzeća.

Šta je Excellent SME?

Elektronski sertifikat Excellent SME dodeljuje Privredna komora Srbije, u saradnji sa kompanijom Coface, koja je vodeći dobavljač usluga za poslovne informacije i upravljanje potraživanjima u Srednjoj i Istočnoj Evropi, čije aktivnosti pokrivaju ceo ciklus od profilisanja kupaca do bonitetnih izveštaja i upravljanja potraživanjima, kao i procenu rizika za 157 zemalja.

Sertifikat Excellent SME može biti dodeljen samo onoj kompaniji koja ima ocenu Coface boniteta iznad 6, na skali od 1 do 10. Zasnovan je na SafeSigned tehnologiji za sajtove, a njegovo prisustvo na web stranici svedoči o uspešnosti, odgovornosti i kredibilitetu kompanije.